Stolar liga prvi put zaživila je 21/22. 

Stolar liga je liga rekreativaca gdje mogu nastupati isključivo amateri koji se nikada nisu bavili stolnim tenisom, odnosno, da nisu nikada trenirali stolni tenis.
Ovakva vrsta lige je prva liga u povijesti koja je osnovana u županiji i šire.

Po uzoru na nas pokrenute su lige diljem Hrvatske, a prvi pobjednici lige su ekipa Sagittarius.

Stolar liga dio je Stoloteniskog Kluba Donat, a iz ovog kluba potekli su brojni uspješni i poznati stolnotenisači poput Zorana Primorca, braće Amižić, braće Karlović, Andreja Gaćine i drugih.

Imamo stručne trenere, redovite treninge i natjecanja na kojima ćete moći unaprijediti svoje vještine i uživati u igri. Pridružite nam se danas i uživajte u druženju i natjecanju u stolnom tenisu!

U svim kategorijama, stolnoteniski klub Donat u samom je hrvatskom vrhu. Pored seniorske momčadi, klub ima i brojni kadetski pogon (djeca od 8 do 16 godina) s kojima s velikim entuzijazmom svakodnevno rade četiri trenera na čelu s Davorom Karlovićem.

Stručni treneri

Stručni trenerski tim za stolni tenis sastoji se od visoko kvalificiranih stručnjaka koji imaju široko znanje i iskustvo u području stolnog tenisa.

Profesionalna oprema

U našem klubu pronaći ćete opremu koja je izrađena od vrhunskih materijala i omogućuje igračima najbolje uvjete za igranje stolnog tenisa na vrhunskoj razini.

Lige i natjecanja

Uz redovite treninge tu su lige i natjecanja na kojima ćete moći unaprijediti svoje vještine i uživati u igri.